درباره نشریه

امروزه اکوهیدرولوژی را بستر ساز توسعه پایدار در حوزه های آبخیز می دانند. نویسندگان مقالات در این رشته با آگاهی بیشتر و نگرش عمیق تر به شناخت تعامل بین چرخه های هیدرولوژی و رفتار اکوسیستم ها و بررسی مشکلات ناشی از فعالیت های انسان در بهم خوردن تعادل ظریف بین منابع آبی و پایداری محیط که در تامین غذای انسان، حفاظت خاک و زیبایی محیط دخیل هستند می پردازند.

فصلنامه اکوهیدرولوژی نشریه علمی - پژوهشی دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران و انجمن آبخیزداری ایران است. هدف از انتشار این فصلنامه آشنا کردن اساتید، متخصصان، کارشناسان و دانشجویان رشته های مرتبط با اکوهیدرولوژی، منابع طبیعی و محیط زیست و علوم مهندسی و مدیریت آب با تحقیقات جدید در زمینه های مختلف مرتبط با مهندسی، مدیریت و برنامه ریزی منابع آب در اکوسیستم های طبیعی و انسان­ساخت است.

این نشریه در زمینه های علوم، مهندسی و مدیریت منابع آبی مقالات علمی - پژوهشی را منتشر می نماید.  نویسندگان محترم می بایست مقالات خود را بصورت الکترونیکی در صفحه "ارسال مقاله" ثبت نموده و روند داوری را پی­گیری نمایند. مقالات واصله پس از داوری کامل و اصلاحات لازم در صورت تائید به چاپ می رسد. سیاست نشریه، انتخاب برترین مقالات و سرعت بخشیدن به فرآیند داوری است تا در اسرع وقت نتایج داوری به نویسندگان اعلام گردد.